De arbiter fluit voor het einde. Een leuke match met een uiteindelijk verdiende winnaar.

89′ Versmissen probeert het nog eens van afstand. Zijn schot wordt geblokt en Van Langendonck kan de hoekschop nog voorkomen.

87′ Westerlo diept de score nog wat verder uit. Janssens zet zich door op links en speelt Petrov centraal vrij. Hij staat alleen voor Kustermans en trapt beheerst binnen.

84′ Dessel kan zich nog eens voor het doel laten zien. Demba geeft voor vanaf rechts, Vansimpsen wil verlengen naar de verre hoek. Zijn poging rolt naast het doel.

82′ De arbiter mist hier een overtreding op Muritala, de vraag of hij binnen of buiten het strafschopgebied was gemaakt doet er dan ook niet meer toe.

81′ Het niveauverschil is momenteel duidelijk. Westerlo is een goed voetballende ploeg, die in deze tweede helft vooral op de Desselse helft te vinden zijn.

75′ Lloci is een constante dreiging aan die rechterkant. nu wordt zijn voorzet door Muritala wel op waarde geschat, hij kopt langs Kustermans binnen.

74′ Wederom Petrov die er nu op snelheid vandoor is, hij vindt wederom de voeten van Kustermans op zijn pad.

73′ Lloci speelt Goor uit en geeft de bal richting Petrov aan de tweede paal, hij dwingt Kustermans tot een goede redding.

69′ Mariën wordt er nu alsnog afgehaald, Boulaouali is zijn vervanger.

67′ De bal wordt vanaf rechts voorgegeven door Alici. Ephestion komt goed ingelopen, zijn schot gaat echter ver over het doel.

63′ De bezoekers pakken een voorsprong middels een prachtig doelpunt van Alici. Hij ontvangt de bal op het middenveld en kan in redelijke vrijheid op het doel af, hij ziet Kustermans iets voor het doel staan en lobt hem prachtig over de doelman heen binnen.

59′ Dit is het moment voor Westerlo om, op Brüls na, de ploegwissel door te voeren. Op dit moment staan voor de bezoekers in het veld: Van Langendonck, Biset, Lloci, Petrov, Muritala, Keita, Soumah, Brüls, Alici, Janssens en Ephestion.

58′ Meteen hierna is het Versmissen die Ozer nog eens test. Zijn schot wordt door de doelman met de vingertoppen in hoekschop getikt.

58′ Een voorzet van Breugelmans komt via een bezoeker terecht bij Goor. Hij is goed mee opgekomen en trapt van bijna op de achterlijn via de doelman naast.

55′ Brüls demonstreert zijn fantastische traptechniek, zijn poging zeilt richting de bovenhoek, gelukkig voor Dessel net aan de goede kant van de paal.

52′ Een ongelukkige pass van Demba zorgt bijna voor een tegendoelpunt. Kamagate trapt hierdoor tegen Vetokele aan en hij kan door richting doel. Kustermans pakt uit met een goede redding en tikt naar de zijkant, de rebound is uiteindelijk te moeilijk voor Dierckx die naast trapt.

51′ Een voorzet van Thijskens bereikt bijna Vansimpsen aan de tweede paal, de bal kan nog net ontzet worden door een bezoekende verdediger.

49′ Wederom Abrahams die het probeert. Hij probeert een afgeslagen hoekschop ineens te trappen, maar zijn bal eindigt op de jeugdvelden.

48′ Abrahams probeert in het kwartier dat hij nog heeft zijn doelpuntje nog te verzorgen. Hij komt nu naar binnen en trapt ook richting de verre hoek, Kustermans gaat goed plat en duwt in hoekschop.

46′ Abrahams probeert de bal richting verre hoek te sturen, zijn poging gaat maar net over het doel.

46′ We zijn aan de tweede helft begonnen.

Voor Dessel starten aan de tweede helft: Kustermans, Verbeek, Engelen, Breugelmans, Vansimpsen, Versmissen, Mariën, Thijskens, Goor, Demba en Kamagate

Westerlo start met bijna dezelfde ploeg aan de tweede helft, enkel Brüls is in de ploeg gekomen voor De Schrijver. De rest van de wissels zullen pas rond het uur plaats vinden.

Dessel zal in de tweede helft met een bijna volledig nieuwe ploeg op het veld komen. Enkel Sols zal toch niet spelen, in zijn plek blijft Mariën op het veld staan, Ook Kustermans zal in de tweede helft blijven staan.

De arbiter fluit na precies 45 minuten voor de rust in Dessel.

42′ Het begint hier in Dessel te regenen en Abrahams maakt daar meteen gebruik van. Hij pakt uit met een lage schuiver, deze gaat in het zijnet.

39′ Remmer komt van zijn rechterflank goed naar binnen, hij kaatst met De Schrijver en werkt goed in de korte hoek binnen. Een verdiende gelijkmaker voor de bezoekers.

35′ Via een aantal klutsmomentjes lijkt De Schrijver een open kans te krijgen, Lenaerts gooit zich op het laatste moment nog voor de bal een kan blokken.

32′ Ook een voorzet van Paulet is voor Kustermans.

30′ Van Eenoo is in deze eerste helft veruit de gevaarlijkste bezoeker. Hij zet zich rechts aan de achterlijn door en wil voor het doel geven, Kustermans kan met de voet redden.

25′ We moeten eerlijk zijn en zeggen dat deze voorsprong tegen de gang van het spel is momenteel. Dessel speelt een goede eerste helft, maar Westerlo blijft naar voren voetballen en nu is het Vetokele die een voorzet ruim over het doel werkt.

21′ DOELPUNT DESSEL! Boulaouali zet zich achter de bal en trapt buiten het bereik van Ozer hoog in het doel binnen.

20′ Cerigioni soleert zich het strafschopgebied binnen en wordt neergehaald door een bezoekende verdediger, de arbiter geeft Dessel de strafschop.

19′ Nu is het wederom Van Eenoo die nu met zijn mindere rechter net naast trapt, twee maal een prachtig poging van de technisch begaafde speler.

18′ Abrahams ontvangt de bal en komt naar binnen toe, zijn poging gaat via de tenen van Haagen in hoekschop.

16′ De bezoekers hebben de bovenhand momenteel. Een tweetal voorzetten kan bij Dessel achterin nog net wordn weggehaald, even later is een voorzet van Owono net te hoog voor Vetokele.

14′ Van Eenoo mag van een mooie plek aanleggen voor een vrije trap. De bal gaat richting de bovenhoek, maar gelukkig voor Dessel net ernaast.

11′ Perdichizzi probeert het van ver, hij trapt een meter naast het doel.

8′ Dessel komt iets beter in de match na dat eerste schot, voor dat moment was de bal vooral in het bezit van de bezoekers.

6′ Het eerste schot op doel is van Boulaouali, hij trapt in de handen van Ozer.

1′ We zijn eraan begonnen in Dessel.

De samenstellingen van beide ploegen vanavond.

De namen waar een X voor staat zullen in de eerste helft bij beide ploegen starten. Bij Westerlo is ook de ploeg voor de tweede helft aangegeven, deze zijn gemarkeerd met een O.