Na precies 90 minuten fluit de arbiter voor het einde van de match.

88′ DOELPUNT DESSEL! Na een voorzet vanaf de rechterkant valt de bal tussen doelman en Mathei in. Jordy is wederom iets scherper dan de jonge doelman en frommelt de bal via diezelfde doelman in het net.

86′ Kessels raakt zijn voorzet verkeerd en de bal dwarrelt via de lat nog over de zijlijn aan de andere kant.

80′ Grote kans voor de thuisploeg nu. Kessels is erdoor over rechts na wijfelend ingrijpen van Goor. Kessels legt alleen voor Geladé vervolgens breed op Peeters die een hard schot in huis heeft, Geladé is echter als de bliksem terug in zijn doel en pakt uit met een hele knappe redding.

77′ Een lange bal lijkt voor de Bocholtse doelman, maar hij twijfelt en Mathei handelt sneller. Hij tikt de bal voorbij de doelman, maar ook over de achterlijn.

75′ Gele kaart voor Boulaouali.

72′ De thuisploeg maakt gelijk. Boiten kan iets te gemakkelijk wegdraaien bij zijn man en trapt al vallend in de verre hoek binnen.

71′ Kessels raakt een vrije trap van Peeters verkeerd en de bal gaat naast de verkeerde kant van de paal.

68′ Gele kaart voor Haddouchi.

60′ Engelen, Boulaouali, Kamagate, Goor, Thijskens, Verbeek en Haddouchi vervangen Vanhaen, Lenaerts, Versmissen, Haagen, Dufour, Ghislain en Mariën.

58′ De tweede helft is een stuk rommeliger dan de eerste, er wordt aan beide kanten meer balverlies geleden en de juiste man wordt niet meer zo gemakkelijk gevonden.

56′ Regales was bij de gastheren nog overgebleven uit de ploeg van de eerste helft, hij wordt nu vervangen door Bahtiri.

56′ Peeters schiet voor de thuisploeg richting doel, maar Geladé kan de bal over het doel kijken.

50′ Breugelmans wil de bal voor het doel brengen, maar zijn voorzet valt bijna in de verre hoek binnen.

48′ Mariën raakt de bal verkeerd en zijn poging hobbelt enkele meters naast het doel.

47′ Een schot van Kessels kan door Geladé niet geklemd worden, maar centraal is het Lenaerts die weg kan werken.

46′ We zijn aan de tweede helft begonnen. Bij Dessel staan dezelfde 11 spelers op het veld, bij de thuisploeg is zover we kunnen zien een vrijwel volledig nieuwe ploeg op het veld gezet. Alle namen die niet omcirkeld zijn op het wedstrijdblad, plus nog enkele namen die daar niet op stonden.

Rust in Bocholt.

45′ Mathei wordt diep gestuurd, hij ziet vervolgens Breugelmans het strafschopgebied in komen en geeft goed mee. Het schot van Breugelmans gaat vanuit een moeilijke hoek een meter over het doel.

43′ Shema laat weer enkele mooie dingen zien op korte tijd nu. Eerst is het een scherpe voorzet van hem waar Geladé iets eerder bij is dan Regales, in de rebound lijkt Bertjens binnen te kunnen trappen, maar wacht hij vreemd genoeg en is de kans verkeken. Nog geen minuut later een hele mooie actie van diezelfde Shema, maar zijn schot is geen probleem voor Geladé.

41′ Mooie bal van Dufour op Ghislain, de bedrijvige back komt naar binnen en trapt via een tegenstander naast.

40′ Het is wederom Mathei die goed wordt ingespeeld, hij schermt Dieme van zich af, maar wederom Wertelaers voorkomt een tweede doelpunt.

36′ Mathei wordt alleen voor de doelman afgestopt met een goede reflex van Wertelaers, in de rebound trapt Dufour maar net naast.

34′ Didden probeert het van afstand, maar zijn schot mist alle richting.

33′ Shema stuurt Regales richting doel. Vanuit een moeilijke hoek schiet de spits heel hard en maar net naast het doel.

28′ Mariën stuurt Ghislain aan de rechterkant met een scherpe pass het strafschopgebied in. Zijn harde lage voorzet is perfect voor Mathei, maar centraal voor het doel raakt hij de bal verkeerd en trapt hij naast.

24′ DOELPUNT DESSEL! Versmissen stuurt Mathei weg op randje buitenspel. Jordy speelt de doelman uit en glijdt de bal in een leeg doel binnen.

16′ Vanaf rechts een voorzet van de thuisploeg. Regales staat helemaal vrij, maar kopt naast.

14′ Bij de thuisploeg valt nieuwkomer Shema op door enerzijds zijn mooie sierlijke dribbels, maar anderzijds door eenvoudig balverlies. Dit maal speelt hij met een van deze dribbels Ghislain uit, maar mist hij het overzicht en trapt hij vanop de achterlijn recht in de handen van Geladé.

13′ Vanhaen stoomt op en gaat de combinatie aan met Mathei, zijn schot gaat vervolgens maar net naast de paal.

8′ Dufour met een vrije trap centraal op 25 meter van het doel. Zijn poging gaat ruim over.

7′ Voor de eerste keer de thuisploeg. Scheelen draait met zijn linker de bal voor het doel, maar Dieme kan de bal niet de juiste richting mee geven.

4′ Dufour probeert Wertelaers bijna van op de middellijn te verrassen met een lange trap, maar zijn poging gaat net over het doel.

2′ Voorzet van Cerigioni, Mathei kopt over het doel.

1′ We zijn aan de match begonnen.

De samenstellingen van beide ploegen vanavond.