Afgelopen. Een zuinige maar verdiende overwinning voor Dessel.

87′ Mathei wordt centraal in de voeten gespeeld door Thijskens, zijn aanname is goed en hij kapt zijn directe tegenstander ook goed uit. Zijn lage schuiver gaat vervolgens maar net langs de verkeerde kant van de paal.

84′ Nu is het Thijskens die het met een hard schot probeert, Verhoeven kan in hoekschop duwen.

81′ Breugelmans met een hoekschop naar de tweede paal, waar Versmissen al staat te wachten. Hij probeert het ineens, maar zijn mooie schot eindigt op een bezoekend lichaam.

79′ Van Den Bogaert staat na een vrije trap nog voorin en probeert het met zijn linker. Dat is duidelijk zijn mindere been, want de bal hobbelt ver naast het doel.

72′ Thijskens met een afstandspoging, een halve meter over het doel.

68′ Breugelmans probeert het ook met een hard schot, maar kan de bal niet laag houden.

67′ Cavus, Mabika en De Kegel worden vervangen door Verstraeten, Owandjilongo en Van Hoof.

64′ De Kegel probeert het met een harde knal, Kustermans kan tegenhouden.

59′ Bij de bezoekers wordt Ospitalieri vervangen door Van Den Bogaert. Bij Dessel komen Ghislain, Breugelmans, Mathei, Thijskens en Haagen in de ploeg voor Dufour, Cerigioni, Engelen, Mariën en Vanhaen.

52′ Mariën zet zich door met een goede actie, zijn schot wordt gekeerd door Verhoeven.

49′ Caignau trapt van heel ver ruim over het doel.

47′ Cerigioni zet vanaf rechts scherp voor, bij de tweede paal trapt Goor in kansrijke positie over het doel.

46′ We beginnen de tweede helft met twee ongewijzigde ploegen.

De arbiter fluit voor de rust in Dessel.

37′ Uit een hoekschop van Dufour kopt Versmissen maar net over het doel.

31′ Versmissen pakt de bal af van Dellevoet en kan alleen op Verhoeven af, hij probeert de doelman door de benen te spelen, maar wordt afgeblokt. In de rebound trapt Mariën over.

26′ Van Kruijssen moet geblesseerd van het veld, hij wordt vervangen door de nummer 12. Deze speler staat niet op het wedstrijdblad, dus de naam kunnen we jullie niet geven.

23′ Meseure probeert het van ver, zijn poging gaat ruim over het doel.

16′ DOELPUNT DESSEL! Er gebeurt niet heel veel, maar als er iets gebeurt is het meteen raak. Een hoekschop wordt door de bezoekers niet goed verwerkt en Lenaerts is het snelste bij de bal om onder de doelman door binnen te schuiven.

13′ De bezoekers maken alweer gelijk. Ospitalieri mag vanaf het middenveld veel te gemakkelijk met de bal opkomen. Van een meter of 25 besluit hij met zijn linker uit te halen en trapt hij buiten het bereik van Kustermans binnen.

8′ DOELPUNT DESSEL! Cerigioni draait weg van zijn directe tegenstander en zet de bal vanaf de rechterkant voor. De bal wordt uiteindelijk terug gelegd op Dufour die hem met zijn linker prachtig in de bovenhoek plaatst.

1′ We zijn aan de match begonnen.

De samenstellingen van beide ploegen vanavond. De namen met een x ervoor zullen voor beide ploegen aan de start staan.