Het zit erop, Dessel verliest onverdiend in Wellen en ligt uit de beker.

90′ Het spel ligt momenteen even stil vanwege een blessure bij een van de thuisspelers, maar er moet hier nog een klein wonder gebeuren wil Dessel de gelijkmaker nog uit het vuur slepen.

90′ Vanderhoeft komt in de ploeg voor Ramaekers.

90′ De 90 minuten zit erop, Dessel gaat in de paar minuten blessuretijd echt iets moeten forceren.

89′ Gele kaart voor Rausin (Wellen)

88′ Gele kaart voor Breugelmans (Dessel)

85′ Doordat Dessel meer risico neemt, hoopt de thuisploeg natuurlijk op de uitbraak. Nu gaat het schot van één van de aanvallers een meter naast.

84′ Nog meer risico genomen bij Dessel. Haddouchi komt in de ploeg voor Haagen. Bijna meteen na deze wissel pakt de thuisploeg zijn tweede doelpunt, maar de kans wordt gelukkig gemist. Dessel verdient hier veel meer, maar vergeet keer op keer de kansen af te maken. De tijd dringt nu echt.

82′ Gele kaart voor Boujouh (Dessel)

78′ Een voorzet van Breugelmans valt in de handen van Rausin.

75′ Een vrije trap van Cinti gaat net over de deklat. Dessel heeft nog een kwartier om iets te forceren, komaan mannen!

72′ Bijna pakt de thuisploeg een dubbele voorsprong uit hun eerste serieuze kans van de tweede helft, maar Geladé staat op de goede plek en duwt in hoekschop.

69′ Vanhaen wordt vervangen door Mathei. Dessel gaat nu nóg aanvallender spelen.

61′ De bezoekers spelen ook steeds potiger en harder. Aanvallend komen ze er in de tweede helft totaal niet meer aan te pas, dus ze proberen op elk mogelijke manier het spel te vertragen. Het is nu zaak voor Dessel om hier niet in mee te gaan, maar te blijven voetballen.

61′ Gele kaart voor Annys (Trainer Wellen)

60′ Even hierna is het Vanhaen die zijn inzet door Rausin gekeerd ziet worden.

59′ Het zit ook echt niet mee. Lenaerts kan aan de tweede paal trappen, maar zijn poging gaat via de deklat én de paal weer het veld in.

59′ Het aantal hoekschoppen blijft maar toenemen, maar ook hieruit kan nog niets geforceerd worden.

57′ Dessel blijft maar aandringen. Cheprassov gaat door op doel, maar Wanya kan op het laatste moment wegwerken. Op deze manier moet de gelijkmaker wel vallen, de verdediging van de thuisploeg piept en kraakt, maar geeft zich nog niet gewonnen.

54′ Een voorzet van Breugelmans gaat richting Vanhaen, hij kan Rausin niet in de problemen brengen.

51′ Cheprassov stuurt Versmissen diep. Zijn inzet gaat richting de verre hoek, maar de doelman kan er nog net een handje tegen krijgen. Dit kan niet blijven duren, Dessel had hier allang met meerdere doelpunten verschil moeten voorstaan.

49′ Gele kaart voor Vanhaen (Dessel)

48′ Uit een hoekschop komt de bal terecht bij Boujouh, zijn schot mist de juiste richting.

47′ Schot vanuit de tweede lijn, geen probleem voor Geladé.

46′ De tweede helft is begonnen. Bij de thuisploeg is Asnong in de ploeg gekomen voor Bielen.

Rust in Wellen.

44′ Vanhaen probeert het nu ook van een afstandje, zijn schot gaat maar net voorlangs. Net niet, het verhaal van de eerste helft.

43′ De vrije trap die volgt wordt door Cinti ineens genomen. Rausin kan niet klemmen, een verdediger kan nog in hoekschop werken voor een van de instormende Dessel spelers kan binnen trappen.

42′ Gele kaart voor Winkels (Wellen)

38′ Verbeek komt mee op en speelt Cheprassov aan, de poging die volgt is niet gemakkelijk en gaat dan ook naast.

35′ Een voorzet vanaf links komt terecht bij Breugelmans, hij neemt goed aan en trapt niet ver naast het doel. Dessel krijgt de kansen, maar kan ze nog niet afmaken.

33′ Een poging van Cinti gaat ver over het doel.

28′ Gele kaart voor Versmissen (Dessel)

27′ Uit de eerste de beste kans is het raak voor de thuisploeg. Bielen kan door op doel. Waar Geladé eerst nog goed kan redden, heeft hij pech dat de rebound van hem wegstuit, waardoor opnieuw Bielen nu wel binnen kan trappen.

23′ De kansen beginnen nu meer en meer te komen. Op voorzet van Cinti is het nu Vanhaen die uit kansrijke positie over trapt.

22′ Hier houdt de paal Dessel van een voorsprong. Cheprassov draait naar zijn linker en haalt verschroeiend uit. Zijn inzet vliegt richting de bovenhoek, maar spat uiteen op de paal.

15′ Uit een voorzet vanaf rechts is het wederom Cheprassov die gevaarlijk kan worden, zijn kopbal gaat maar net naast.

14′ Cheprassov pakt uit met een staalhard schot op de volley, Rausin kan pareren. Even later willen de Desselaars een strafschop zien voor een vermeende handsbal van Wanya, de arbiter gaat hier niet in mee.

10′ We zijn aan een heel rustige openingsfase bezig. Dessel heeft veel balbezit, maar weet zich nog niet door de geel-blauwe muur te spelen. Inmiddels is het ook beginnen regenen in Wellen.

1′ We zijn aan de match begonnen.

De samenstellingen van beide ploegen vanavond.