Einde match in Dessel.

88′ Peeters probeert het van heel ver, Wertelaers heeft niet al teveel moeite met zijn uithaal.

87′ Poelmans komt in de ploeg voor Janssen.

86′ Uit deze hoekschop trapt Boujouh hard richting de hoek, maar duwt Wertelaers in hoekschop. Uit deze hoekschop kan Kolen het met de kop proberen, maar zijn poging is geen probleem voor de bezoekende doelman.

85′ Een voorzet van Breugelmans kan nog net voor de lijn in hoekschop gewerkt worden door de bezoekers.

84′ Vanhaen trapt in de handen van Wertelaers.

82′ Scheelen knalt een vrije trap in de vangnetten achter het doel.

74′ Scheelen probeert het nu vanaf iets voorbij de middellijn. Hij ziet Geladé te ver voor zijn doel staan, maar zijn poging brengt de doelman niet in gevaar.

75′ Bij Dessel zijn Goor en Kamagate in de ploeg gekomen voor Cinti en Verbeek. Ook de bezoekers wisselen wederom tegelijkertijd. Vandersanden is in de ploeg gekomen voor Paesen.

73′ Geladé gaat goed plat op een uithaal van Scheelen.

70′ Bij Dessel is Peeters in de ploeg gekomen voor Haddouchi. Bij de bezoekers is Doms vervangen door Opdenakker.

69′ Bocholt diept het verschil in score nog wat verder uit en onverdiend kunnen we dat niet eens noemen. Zotti is er op de brommer vandoor op links, hij geeft met buitenkant voet een prachtige voorzet op Bertjens die aan de tweede paal maar binnen hoeft te duwen.

65′ Bertjens plaatst de bal goed richting verre hoek, Geladé kan met een mooie duik de bal uit de hoek duwen.

63′ Na een mooie aanval kan Allegria door de Desselse verdediging komen met een mooie loopactie. Hij ontvangt de bal vlak voor de doelman, maar Geladé dwingt hem goed naar de hoek toe waardoor de poging van Allegria uiteindelijk naast gaat.

62′ De bezoekers slingeren een hoekschop vanaf rechts ineens voor de pot, Janssen kopt naast het doel.

59′ Peeters komt in de ploeg voor Azevedo.

56′ Het ‘hoogtepunt’ in deze tweede helft tot nu toe is een onnodig opstootje tussen Azevedo en Vanhaen. Beide lijken in een duel naar de grond te gaan, maar Azevedo vindt het nodig om Vanhaen hierna nog een duwtje te geven. Nergens voor nodig, het is verder een hele sportieve wedstrijd.

53′ Hoekschop van Cinti, Kolen kopt naast.

46′ Dessel heeft de tweede helft op gang getrapt. Bij de bezoekers is Ulenaers in de plek gekomen van Dieme.

Rust in Dessel na een zwakke eerste helft.

40′ De eerste hele grote kans voor Dessel is voor Breugelmans. De aanvaller wordt vanavond centraal ingezet en kan nu alleen op de doelman af, zijn schot is vervolgens te gehaast en gaat over de deklat.

38′ Dessel wordt op de counter helemaal uit elkaar gespeeld. Allegria heeft nu een mooi schot van afstand in gedachten, maar trapt hoog over.

33′ De bezoekers pakken de dubbele voorsprong. Nadat Dessel een kans de nek om wringt, zijn de bezoekers er razendsnel uit aan de overkant. Paesen geeft breed op Allegria, hij speelt zijn man uit en kan in het hoekje binnen trappen.

24′ Wertelaers kan een vrije trap van Cinti uit de hoek tikken, niemand van Dessel is gevolgd om de rebound binnen te tikken.

19′ Goede combinatie tussen Sols en Vanhaen, de pass van laatstgenoemde op Sols is helaas net te scherp.

15′ Voorzet van Boujouh, de kopbal van Lenaerts mist de goede richting.

11′ Bijna een dubbele voorsprong van de bezoekers. Azevedo kan alleen op Geladé af, maar de doelman blokt zijn schot. Sols kan van de lijn koppen voor de bal daarna alsnog binnen valt.

7′ Diepe bal van de bezoekers, Bertjens is er vandoor en trapt door de benen van Geladé door binnen.

3′ Voorzet van Allegria, Paesen trapt over het doel.

1′ We zijn aan de match begonnen.

De samenstellingen van beide ploegen vanavond.