Afgelopen in Dessel.

88′ DOELPUNT DESSEL! Boujouh verliest de bal aan Morbey, maar verovert hem ook weer zelf. Hij speelt vervolgens Sols aan die zich open draait en in de verste hoek binnen trapt.

85′ Costas wordt vervangen door Silla.

81′ Gele kaart voor Morbey (Free Pro Players FC)

78′ Vercauteren zet zich achter een vrije trap. Hij trapt mooi naar de hoek, maar het is van ver en dus kan Kustermans nog in hoekschop duwen.

73′ Costas probeert het van buiten de grote baklijn, hij trapt naast.

72′ Vercauteren is een goede voetballer met voldoende technische bagage en ook zicht op het spelletje. Dat bewijst hij ook nu weer. Hij ziet Kustermans te ver voor zijn doel staan en probeert het van heel ver ineens met een mooie trap, zijn poging zeilt maar net over de deklat.

70′ Haddouchi kan profiteren van een misser bij Sanwo, maar hij kiest ervoor om zelf te trappen uit een moeilijke hoek en trapt hard in het zijnet. Misschien had hij beter even opzij gekeken, daar stonden twee spelers te wachten om binnen te tikken.

67′ Bituemi komt in de ploeg voor Garlito.

65′ Cerigioni wordt vervangen door Haddouchi.

58′ Kustermans kiest nog de goede hoek, maar Vercauteren trapt zuiver hoog in diezelfde hoek binnen.

58′ Morbey stoomt op het strafschopgebied in en gooit er een duik uit waar hij een oscar voor zou moeten krijgen, maar de arbiter trapt er als enige in en wijst naar de stip. Zelfs niemand bij de bezoekers lijkt op dit cadeau gerekend te hebben.

56′ Cheprassov zet voorin een verdediger van zich af, hij dribbelt naar binnen en wil uithalen, maar trapt tegen Breugelmans aan.

54′ Een vlotte Desselse aanval komt via Breugelmans bij Cerigioni, zijn poging gaat via een bezoekend hoofd en daarna een bezoekende rug in de handen van Baume.

46′ We zijn aan de tweede helft begonnen. In deze tweede helft zijn bij Dessel Cheprassov en tester Oulad in de ploeg gekomen voor Mathei en Cinti. Bij de bezoekers zijn Walker en Morbey in de ploeg gekomen voor Doore en Smolders.

Rust in Dessel.

44′ Dessel profiteert bijna van balverlies bij de bezoekers. Mathei haalt uit van een flinke afstand. Baume tikt zijn poging over de deklat.

41′ Mooie Desselse uitbraak. Breugelmans wordt op de brommer de diepte ingestuurd. Hij geeft richting tweede paal op Cinti die ineens terug legt op de instormende Cerigioni, zijn poging ineens gaat net naast de paal.

40′ Gele kaart voor Kamagate (Dessel)

37′ Sols met een goede pass in de diepte op Breugelmans, maar Baume komt goed zijn doel uit en kan de poging van de aanvaller blokken.

30′ Lenaerts wordt vervangen door Vanhaen.

28′ Binnen de minuut een kans aan beide zijdes. Eerst is het Breugelmans die alleen op de doelman kan, maar hij trapt op de doelman. In de hier op volgende aanval kan Fonkeu uithalen, Kustermans werkt in hoekschop.

28′ Vercauteren probeert met met een lage schuiver, Kustermans gaat goed plat.

22′ DOELPUNT DESSEL! Breugelmans zet mooi de Desselse aanval op, uiteindelijk wordt hij ook de diepte in gestuurd en kan hij voorgeven op Mathei, de aanvaller staat centraal helemaal vrij en trapt de bal hard binnen.

19′ DOELPUNT DESSEL! Uit een voorzet van Cinti staat Cerigioni centraal helemaal vrij, hij heeft dan ook geen moeite om de bal voorbij Baume binnen te trappen.

16′ Uit een hoekschop komen de bezoekers op voorsprong. Dessel krijgt de bal niet weg en Sanwo kan over Kustermans heen binnen koppen.

9′ Het regent even kansen voor het bezoekende doel. Uit een hoekschop komt de bal uit de kluts voor de voeten van Versmissen. Hij lijkt hier van te schrikken en raakt de bal totaal verkeerd.

7′ Boujouh lijkt te lang nodig te hebben om tot een schot te komen, maar zijn inzet gaat uiteindelijk nog via de paal terug het veld in.

6′ Mathei komt kort op het doel vrij voor de doelman, maar trapt op Baume. Zulke ballen moeten altijd zitten.

2′ Een inzet van Njengo gaat over het doel.

1′ We zijn aan de match begonnen.

De samenstellingen van beide ploegen vanavond.