Afgelopen. Dessel pakt een punt op verplaatsing en dat was het hoogst haalbare vanmiddag.

90′ De thuisploeg krijgt diep in blessuretijd nog een vrije trap op een gevaarlijke plek. Deze trapt Van De Velde hoog over.

90′ We zitten inmiddels in blessuretijd. Blijft de gelijke stand op het bord staan, of kan een van beide ploegen nog iets forceren.

88′ Deschilder (Winkel) pakt zijn tweede gele kaart en moet dus met een rode kaart van het veld. De thuisploeg staat de laatste paar minuten met een man minder op het veld.

86′ Voorzet vanaf rechts. Dewaele kan centraal afdrukken, Kustermans duwt in hoekschop. De thuisploeg zet aan en wil hier de drie punten pakken.

84′ Gele kaart voor Deschilder (Winkel)

83′ Na slordig Dessels Balverlies op het middenveld kan Van De Velde er met de bal vandoor aan de linkerkant. Clyncke komt centraal vogelvrij inlopen, maar Van De Velde ziet het niet. Als hij oog voor zijn medespeler had gehad, was dit een levensgrote kans geweest voor de thuisploeg.

81′ Cheprassov wordt vervangen door Colman.

78′ Dessel is nog niet in de buurt van Kudimbana kunnen komen in de tweede helft, de thuisploeg heeft Kustermans al aan aantal keer kunnen testen. Laten we hopen dat de ploeg stand kan houden.

75′ Debouver wordt vervangen door Waeghe.

72′ Cavus moet met een blessure aan de schouder van het veld. Hij wordt vervangen door Peeters.

71′ Cinti probeert het van ver uit een vrije trap, hij trapt ook ver over.

69′ Gele kaart voor Debouver (Winkel)

67′ Om hier een overwinning uit het vuur te slepen zal Dessel een tandje bij moeten schakelen.

65′ Gele kaart voor Versmissen (Dessel)

61′ We moeten zo eerlijk zijn om te zeggen dat de thuisploeg de verdiende gelijkmaker op het bord heeft gebracht. Dessel komt veel te slap uit de kleedkamer en komt vooralsnog niet aan voetballen toe. Iets dat ook moeilijk is met de huidige weersomstandigheden, maar alsnog zien we te weinig na de rust.

60′ Tall wordt vervangen door Van De Velde.

59′ Gele kaart voor Cavus (Dessel)

57′ Gele kaart voor Clyncke (Winkel)

56′ Debouver schiet hard door het midden raak. Omdat Kustermans een hoek kiest staat de gelijkmaker op het bord.

55′ Strafschop voor de thuisploeg. Cinti met een overtreding op een van de aanvallers van de thuisploeg, geen hele slimme overtreding.

53′ Verbeek is al een aantal keer naar de grond gegaan en kan nu toch niet verder, hij wordt vervangen door Geukens. Hierdoor schuif Ghislain een linie terug naar rechtsachter.

52′ De thuisploeg begint scherp aan de tweede helft. Debouver trapt op de vuisten van Kustermans. In de rebound moet de doelman ook handelend optreden tegen een schot van de bedrijvige Clyncke.

46′ We zijn aan de tweede helft begonnen. Bij de thuisploeg is Clyncke in de ploeg gekomen voor Doore.

De arbiter fluit voor de rust. De match begon stroef, maar op het einde van de eerste helft kregen we toch nog enkele spannende momenten voor beide doelen te zien. Het was uiteindelijk Cheprassov die wist te profiteren van miscommunicatie achterin bij de thuisploeg en de kleine voorsprong op het bord kon zetten.

45′ Een lange bal wordt door Cheprassov verlengd, Cinti kan met zijn rechter uithalen en treft de deklat.

45′ Een schot van Deschilder lijkt naar de verste hoek te gaan, maar Kustermans kan eenvoudig pakken.

42′ Tall speelt met een mooie actie Lenaerts uit en komt alleen voor Kustermans. Zijn schot passeert de doelman, maar eindigt op de paal en gaat weer terug het veld in. Dit is veruit de beste kans tot nu toe in de eerste helft.

41′ Een afstandsschot wordt van richting veranderd. De bal lijkt naast te gaan, maar Kustermans neemt geen risico en duwt in hoekschop.

33′ Uit een hoekschop van de linkerkant trapt Deschilder aan de tweede paal naast. Dit zag er gevaarlijker uit dan het daadwerkelijk was.

32′ De thuisploeg probeert het vooralsnog via voorzetten en hoekschoppen. Hier komt nog geen direct gevaar uit. Maar net voor het Desselse doelpunt was er ook geen sprake van gevaar en lag de bal er toch ineens in, dus we gaan voorzichtig zijn met deze uitspraken.

30′ Kudimbana duikt een vrije trap van Cinti uit de hoek, de rebound van Verbeek wordt ook door de doelman gekeerd.

29′ Gele kaart voor Voskanian (Winkel)

22′ Doore brengt een afgeslagen hoekschop terug de drukte in, iedereen mist de bal en deze botst over de achterlijn.

20′ Mooie bal van Cinti over de verdediging heen. Cheprassov kan controleren en hakt op de inkomende Cerigioni. Hij neemt hem helaas met de arm mee en dus wordt hij terug gefloten voor hij kan trappen.

12′ Tall met een poging van afstand, zijn lage schuiver is geen probleem voor Kustermans.

11′ DOELPUNT DESSEL! De thuisploeg krijgt een vrije trap en een van de verdedigers speelt terug op Kudimbana. De doelman heeft waarschijnlijk niet door dat de vrije trap al genomen is en is niet scherp genoeg. Cheprassov kan onderscheppen en in een leeg doel binnen schuiven!

10′ Er gebeurt nog niet veel. Het balbezit is goed verdeeld onder beide ploegen en er zijn nog geen kansen te noteren.

1′ We zijn aan de match begonnen. De weersomstandigheden zijn lastig vanmiddag. Veel wind en regen, laten we hopen we ondanks deze omstandigheden een mooie match gaan zien.

De samenstellingen van beide ploegen vanmiddag.