Afgelopen! Wat begon als een toch wel moeizame match is uiteindelijk een hele grote overwinning geworden. Hier gaan we even van genieten!

89′ Bij de thuisploeg zijn de kopjes enige tijd geleden al gaan hangen. Enkele afstandschoten die hoog over gaan, meer kunnen we in de laatste 10 minuten niet noteren.

87′ Kasmi en Osei-Berkoe worden vervangen door Geukens en Vanhaen.

84′ Een schot van Kasmi kan worden gepakt door Herbots.

83′ Yagan en Vanwesemael worden vervangen door Kempeneers en Chantrain.

81′ Gele kaart voor Yagan (Tienen)

80′ DOELPUNT DESSEL! Bal verovering van Versmissen op het middenveld, Osei-Berkoe ontvangt aan de linkerkant, zijn lage voorzet wordt door invaller Loshi centraal binnen getrapt.

79′ Yagan probeert het nog eens, maar Geladé kan zich wederom onderscheiden. Ook een minuut later pakt hij uit met een goede redding als hij in de voeten van een Tiense aanvaller duikt.

76′ Uitblinker Konneh wordt onder een luid applaus vervangen door Loshi.

75′ De thuisploeg doet iets terug. Naudts krijgt iets teveel ruimte en kan van een meter of 18 uithalen. Zijn schot ploft onhoudbaar in de verste hoek binnen.

67′ Cavus wordt vervangen door Coeckelbergs.

64′ DOELPUNT DESSEL! Smolders met een raket naar voren, Konneh kan oppikken en terug leggen op Ghislain, hij legt op zijn beurt breed op Kasmi die met een droge knal in de verste hoek binnen trapt!

53′ De doelman kan na een langdurige blessure behandeling gelukkig weer verder.

49′ Voorzet van Ghislain en bijna is het door een misverstand tussen de doelman en één van zijn verdedigers raak. De bal rolt tergend langzaam via deze twee tegen de paal. Herbots houdt hier een blessure aan de schouder aan over, laten we hopen dat het meevalt met de doelman.

47′ DOELPUNT DESSEL! Diepe bal op Konneh, zijn actie telt enkele verdedigers uit en brengt de bal tot bij Ghislain, de aanvaller draait schitterend weg van zijn man en trapt uit een moeilijke hoek via de doelman binnen!

46′ We zijn aan de tweede helft begonnen. De thuisploeg heeft drie maal gewisseld. Arrivas, Jochmans en Saidi in de ploeg gekomen. We weten zo niet voor wie.

We gaan rusten bij een 0-3 voorsprong. Nu moeten we dit in de tweede helft zien vast te houden.

45′ DOELPUNT DESSEL! Nu mag Kasmi een poging wagen, hij stuurt de doelman de verkeerde hoek in en maakt er 0-3 van.

44′ Wederom een strafschop voor Dessel. Een hoekschop wordt aan de tweede paal door Cavus tegen een Tiense arm aangekopt en de arbiter kan niet veel anders dan naar de stip wijzen.

38′ Een schot uit de tweede lijn wordt door Gelade in twee tijden gepakt.

36′ Osei-Berkoe lijkt de 0-3 binnen te schuiven, maar in de aanval is een fout gemaakt en dus fluit de arbiter de situatie af.

34′ DOELPUNT DESSEL! Smolders zet zich achter de bal, de doelman gaat naar de goede hoek maar is kansloos op de zuivere trap van Smolders. Via de paal binnen!

33′ Dessel kan er nog eens uit komen met Versmissen die diep geeft op Konneh, de aanvaller lijkt de bal verkeerd te raken en vervolgens over de doelman te vallen. De arbiter ziet hier een fout in en geeft de strafschop. Hiet zit het ons wat dat betreft eens een keer mee.

30′ De thuisploeg heeft de controle in het eerste half uur. Het krijgt ook enkele kansen, maar Dessel kan vooralsnog stand houden. Het kon zelf één keer gevaarlijk worden en dat leverde ook meteen de voorsprong op.

27′ Misverstand tussen Gelade en Haagen. Claes krijgt zijn voet ertussen maar de poging hobbelt naast.

25′ Naudts met de voorzet, Yagan trapt hoog over.

21′ Een schot wordt afgeblokt door Smolders, de bal valt voor de voeten van Claes, zijn lage schuiver dwingt Gelade tot een goede redding.

18′ DOELPUNT DESSEL! Een diepe bal schiet door tot bij Osei-Berkoe, hij is sneller bij de bal maar wordt onderuit gehaald, de arbiter geeft goed het voordeel en Konneh kan daardoor alleen op de doelman af, de jonge aanvaller blijft koel en trapt beheerst binnen!

10′ Singh komt te gemakkelijk voorbij Swerten. Hij kan de bal ook over Gelade tikken, Haagen kan nog in hoekschop koppen. Uit de hoekschop volgt nog een schot dat hoog over gaat.

1′ We zijn aan de match begonnen.

De samenstellingen van beide ploegen vanmiddag.